Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Η Ημέρα Αθλητισμού στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας


Την Ημέρα αθλητισμού, εκτός από τις καθιερωμένες αθλοπαιδιές, παιδιά που ασχολούνταν με λιγότερα γνωστά αθλήματα όπως τζούντο, αυτοάμυνα, χορό, έκαναν επίδειξη στους συμμαθητές του στην αυλή του σχολείου. Την παράσταση όμως έκλεψε η βράβευση του Σιατιστινου δρομέα Δημήτρη Σελετη.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου 



Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” βράβευσε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή Δημήτρη Σελέτη στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Με μεγάλη χαρά οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον διεθνή μας αθλητή. Ο μεγάλος δρομέας ορεινών υπεραποστάσεων έδωσε συνέντευξη στους μαθητές του ιντερνετικού ραδιοφώνου του σχολείου και μοιράστηκε μαζί τους τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του σε πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής του σχολείου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Θ. Θεοδωρόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Βοϊου, κ. Κ. Δούβλος.



Ακούστε τη στο ιντερνετικό μας ραδιόφωνο στο spotify :

https://open.spotify.com/show/3ER2IZzHzkAgF3f2upUuQa

και στο

itunes https://podcasts.apple.com/us/podcast/siatistas-music-high-shool-podcast/id1771557064



Μέσα στις επόμενες μέρες, αποσπάσματα βιντεοσκόπησης της τελετής βράβευσης και της συνέντευξης θα δημοσιευθούν στο κανάλι του σχολείου στο YOUTUBE: https://www.youtube.com/@mousikosiatista7631